• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
B1ECD13C-0A25-D6C8-0908-D323EF3B83C1

Rolec BasicCharge 22kW met 2 type 2 sockets zwart

De Rolec BasicCharge 22kW laadpaal met dubbele type 2 sockets zwart

De Rolec BasicCharge is een van de laadpunten die wordt aangeboden door Rolec EV Charging. Hier zijn enkele kenmerken en specificaties van de Rolec BasicCharge:

1.    Compact en robuust ontwerp: De BasicCharge is ontworpen met een focus op eenvoud en duurzaamheid. Het heeft een compact formaat en een robuuste behuizing die geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik.

2.    Mode 3 oplaadtechnologie: Het laadpunt maakt gebruik van Mode 3 oplaadtechnologie, wat betekent dat het veilig en efficiënt elektriciteit levert aan het elektrische voertuig volgens de geldende normen en voorschriften.

3.    Laadvermogen: De BasicCharge is verkrijgbaar in verschillende configuraties met verschillende laadvermogens, afhankelijk van de behoeften van de klant. Dit kan variëren van standaard laadvermogens tot snellere laadopties.

4.    Gebruiksvriendelijk: Het laadpunt is ontworpen om eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het beschikt over een gebruiksvriendelijk interface en kan worden bediend via verschillende methoden, zoals RFID-kaarten, sleutelschakelaars of via een online platform.

5.    Veiligheid: Veiligheid staat centraal bij Rolec-producten, en de BasicCharge is voorzien van verschillende beveiligingsfuncties, zoals bescherming tegen overbelasting, aardlekschakelaars en vergrendelingsmogelijkheden voor het laadsnoer.

6.    Compatibiliteit: De BasicCharge is compatibel met een breed scala aan elektrische voertuigen, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor zowel particuliere als commerciële toepassingen.

Al met al biedt de Rolec BasicCharge een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor het opladen van elektrische voertuigen, met aandacht voor gebruiksgemak, veiligheid en compatibiliteit.

 

Rolec EV Charging

Rolec EV Charging is een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van laadoplossingen voor elektrische voertuigen (EV’s). Ze leveren een breed scala aan laadpunten en laadinfrastructuur voor zowel particuliere als commerciële toepassingen.

Het bedrijf is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en heeft een sterke aanwezigheid op de markt voor elektrische voertuigen. Ze bieden oplossingen voor verschillende omgevingen, waaronder thuisladen, werkplekken, openbare parkeerplaatsen, vlootbeheer en commerciële locaties.

Rolec EV Charging staat bekend om zijn innovatieve benadering van laadtechnologie en heeft een reputatie opgebouwd voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de EV-laadindustrie. Ze bieden ook diensten op maat aan, zoals installatie, onderhoud en monitoring van laadpunten.

Het bedrijf blijft zich waarschijnlijk richten op het uitbreiden van zijn productportfolio en het verbeteren van zijn technologische oplossingen om te voldoen aan de groeiende vraag naar elektrische mobiliteit wereldwijd.

Rolec BasicCharge 22kW met 2 type 2 sockets zwart Rolec BasicCharge 22kW met 2 type 2 sockets zwart