• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
BE73F133-83BD-4ED3-E45D-C07635871A4B

Hesotec Kabelhouder RVS

Hesotec Kabelhouder RVS

Brochure

Laadkabels en andere laadpaal accessoires

Bij de installatie van een laadpaal voor een elektrische- of plug-in hybride auto zijn accessoires onmisbaar. Hierbij is een geschikte laadkabel met het juiste aantal kilowatt en Ampère een belangrijk onderdeel van de installatie. Ook de geschikte lengte speelt een belangrijke rol in de geschiktheid van de laadkabel. Bij een vloermodel laadpaal is het gebruik van een sokkel praktisch om de laadpaal te monteren. Bij een wandmodel laadpaal wordt deze aan de muur bevestigd, waardoor een sokkel overbodig is. In het assortiment van Solar4All vind je diverse laadkabels van verschillende types en verschillende A-kwaliteit merken. 

Hesotec laadkabels online kopen

In onze webshop vind je diverse laadkabels van verschillende merken. Je kunt hier online een account aanmaken. Wanneer je account is goedgekeurd, kun je gemakkelijk bestellingen plaatsen in onze webshop. Wij zijn een one stop solar shop voor installateurs. Ons assortiment is hier dan ook op afgestemd. In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor een complete installatie. Vragen of meer weten of wat wij te bieden hebben? Neem dan contact op via ons contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 088-2800100 tijdens kantooruren. 

Het alles-in-1 laadplatform van EV4All

Naast het leveren van diverse laadpalen hebben wij een intensieve samenwerking met EV4All. Dankzij de oplossingen van EV4All beheer je al jouw laadpalen en laadpassen in één slimme omgeving. De beheeromgeving – welke op maat gemaakt wordt – biedt verschillende voordelen zoals whitelisting, split-billing voor werkgevers en werknemers, stel je laadtarieven in per laadpaal en is de afrekening van laadsessies voor zakelijk en thuis geautomatiseerd. Bovendien is het platform merkonafhankelijk en flexibel waardoor elke laadpaal gekoppeld kan worden. Laadpassen worden ook geleverd door EV4All. Je kan kiezen voor een laadpas met of zonder abonnement en voor een standaardontwerp van de laadpas of een gepersonaliseerde laadpas. De laadpassen zijn te gebruiken bij 350 000 laadpunten. Het laadplatform ondersteunt waar mogelijk, waardoor je gemakkelijk en snel inzicht hebt in jouw verbruik.

Hesotec Kabelhouder RVS