• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
E9D78828-15C4-E638-DDE6-881864E4355B

Hesotec eBox wr30-R SMART 22kW RVS

Hesotec eBox wr30-R SMART 22kW RVS geborsteld laadpaal wandmodel

De Hesotec eBox wr30 SMART is een intelligente en krachtige oplaadoplossing voor elektrische voertuigen. Het is ontworpen voor thuis- of openbaar gebruik en heeft een maximale laadcapaciteit van 22 kW. De “SMART” in de naam suggereert dat het laadstation is uitgerust met slimme functies, zoals de mogelijkheid om verbinding te maken met een mobiele app voor op afstand monitoren en beheren. De eBox wr30 SMART is vervaardigd door Hesotec, een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in oplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Het is ontworpen om compatibel te zijn met alle soorten elektrische voertuigen en kan zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd. Het laadstation heeft een strak en modern ontwerp en is duurzaam en weerbestendig. Met de Hesotec eBox wr30 SMART kunt u uw elektrische voertuig snel en veilig opladen. Het biedt geavanceerde functies zoals slimme verificatie en beveiliging om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers het laadstation kunnen gebruiken. Het is een ideale oplossing voor elektrische voertuig eigenaren die op zoek zijn naar een betrouwbare, slimme en efficiënte manier om hun voertuig op te laden.

•    Uitvoering SMART, RVS geborsteld

•    Max. laadvermogen 22kW

•    Max. laadstroom 32A

•    MID-conforme energiemeter (KWh meter)

•    DC-reststroom detectie

•    Horizontale uitlijning: rechts

•    Autorisatie via RFID, Smartphone via eCC-App (electrify Charge Control) of Plug & Start

•    LAN en WLAN en digitale ingangen

•    Master / Slave via elektrificeren Mesh

•    OCPP intergratie

•    Modbus TCP

•    Gratis Backend via eLMS (electrificeer laadmanagement systeem): laadbeheer, evaluaties en nog veel meer.

•    4m laadkabel (type 2)

•    Airconditioningsysteem door axiale ventilatoren en verwarming

•    Beschermingsgraad IP54

•    Eenvoudige montage Leveromvang: eBox WR30-R (Art. Nr.: 00010061-01), 2x RFID-kaarten (Art. Nr.: 00010184), muuradapter voor opbouwmontage (Art. Nr.: 00010163), bevestigingsmateriaal, Adapter digitale ingangen, apparaat pas, overzichtelijke korte montagehandleiding.

Brochure

Datasheet

Laadpaal wandmodel

Wanneer je een elektrische of plug-in hybride auto wilt opladen, is hiervoor een laadpaal nodig. We kennen twee laadpalen in twee verschillende soorten uitvoeringen: namelijk een vloermodel en een wandmodel. Deze twee uitvoeringen zijn technologisch identiek aan elkaar. Het verschil is dat een wandmodel aan de muur bevestigd wordt en dat een vloermodel op de vloer geplaatst wordt. Een wandmodel laadpaal kan zowel in de zakelijke als de particuliere markt gebruikt worden. Als je een laadpaal aan wilt sluiten, is het essentieel ook laadkabels te kopen. Welke laadkabel je nodig hebt, verschilt per auto en hangt af van het aantal fases (1-fase of 3-fase). Een laadpaal thuis scheelt in de kosten en maakt het gemakkelijk om je elektrische auto op te laden. Als een laadpaal wandmodel geplaatst wordt bij een huis dat ook zonnepanelen heeft, kan de energie die opgewekt wordt via zonnepanelen direct gebruikt worden om de auto op te laden. 

Hecotec laadpalen wandmodel online kopen

Ben jij een installateur en ben je op zoek naar een wandmodel laadpaal voor een installatie? Dan ben je bij Solar4All aan het juiste adres. In ons assortiment vind je diverse laadpalen, zowel vloermodellen als wandmodellen. Solar4All is een one stop solar shop voor installateurs. Wij hebben een compleet assortiment aan producten om in een installatie te voorzien. Benieuwd wat wij te bieden hebben? Maak dan online een account aan of neem contact op via ons contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 088-2800100 tijdens kantooruren. 

Het alles-in-1 laadplatform van EV4All

Naast het leveren van diverse laadpalen hebben wij een intensieve samenwerking met EV4All. Dankzij de oplossingen van EV4All beheer je al jouw laadpalen en laadpassen in één slimme omgeving. De beheeromgeving – welke op maat gemaakt wordt – biedt verschillende voordelen zoals whitelisting, split-billing voor werkgevers en werknemers, stel je laadtarieven in per laadpaal en is de afrekening van laadsessies voor zakelijk en thuis geautomatiseerd. Bovendien is het platform merkonafhankelijk en flexibel waardoor elke laadpaal gekoppeld kan worden. Laadpassen worden ook geleverd door EV4All. Je kan kiezen voor een laadpas met of zonder abonnement en voor een standaardontwerp van de laadpas of een gepersonaliseerde laadpas. De laadpassen zijn te gebruiken bij 350.000 laadpunten. Het laadplatform ondersteunt waar mogelijk, waardoor je gemakkelijk en snel inzicht hebt in jouw verbruik.

Hesotec eBox wr30-R smart 22kw rvs laadpaal wandmodel Hesotec eBox wr30-R smart 22kw rvs wandmodel laadpaal