• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
370BAE9B-94E4-1FBC-ACEE-7E6F34F1EDFF

Laadpalen voor zakelijk gebruik

[smartslider3 slider="3"]
Verzonden icoon

Vandaag besteld? Binnen 2 werkdagen bezorgd

Indien voor 12:00 besteld

Check icoon

2 jaar garantie

Op ons hele EV assortiment

goedkeuring icoon

Voldoet aan de hoogste Europese standaarden

Altijd de hoogste kwaliteit

Categorieën

Wallbox attached EVlink laadpaal

Onze wallboxen

Ben jij op zoek naar een wallbox laadpaal voor zakelijk gebruik? Wij maken gebruik van één van de meest betrouwbare laadstations: de EV-Link Wallbox van Schneider Electric. Dit model is robuust, waterdicht en kan in verschillende situaties en met verschillende instellingen gebruikt worden. De laadpaal heeft een absolute meerwaarde in bedrijfsmatige, openbare en residentiele sfeer. Door de Wallbox Smart krijg je als ondernemer de mogelijkheid om alles in te zien en te regelen. Denk hierbij aan laadsnelheid, load balancing, kWh verrekening, en nog veel meer.

Onze laadpalen (vloermodel)

De vloermodellen laadpalen die wij zakelijk aanbieden zijn hufterproof, wat ze ideaal maakt voor gemeenschappelijk gebruik. Denk hierbij aan zakelijk gebruik bij kantoren, hotels, supermarkten, gemeentelijke parkeerterreinen, vakantieparken, pretparken en nog veel meer. De zakelijke laadpalen in vloermodel die wij aanbieden zijn te verkrijgen met laadbeheer en kunnen bedrukt en gewrapt worden met de bedrijfslogo's, kleuren en profielen naar keuze.

Laadpaal
Solaredge ev chargerkabel en houders

Onze accessoires

Bij zakelijke laadpalen kunnen wij diverse accessoires leveren. Als jouw klant het handig vindt om een parkeerplaats vrij te houden, is een verkeersbord handig om aan te geven dat alleen elektrische auto’s die willen laden mogen parkeren. Wij leveren ook verschillende laadkabels voor het opladen van elektrische auto’s. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en type stekkers. Met onze accessoires zorg je ervoor dat jouw zakelijke laadpaal installatie compleet wordt gemaakt.

Producten