• Solar4All USP 1Oplossingen voor iedere installateur
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld binnen 2 werkdagen op locatie
  • Solar4All USP 3Service op maat voor elke klant
  • Solar4All USP 4Ook altijd bereikbaar via WhatsApp

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen...

Loader image

Laadpalen voor thuis

[smartslider3 slider="3"]
Verzonden icoon

Vandaag besteld? Binnen 2 werkdagen bezorgd

Indien voor 12:00 besteld

Check icoon

2 jaar garantie

Op ons hele EV assortiment

goedkeuring icoon

Voldoet aan de hoogste Europese standaarden

Altijd de hoogste kwaliteit

Categorieën

Wallbox attached EVlink laadpaal

Onze wallboxen

Als je op zoek bent naar laadpalen voor thuis, ben je bij Solar4All aan het juiste adres. Onze wallboxen zijn technisch gezien van de hoogste kwaliteit. Ze zijn robuust en betrouwbaar. Door de mooie vormgeving kunnen ze in heel veel verschillende situaties geplaatst worden; in of aan huis, op een eigen parkeerplek, aan de muur, bij hotels/appartementen of bedrijfsmatig. Veel modellen zijn te verkrijgen met laadbeheer en al onze wallboxen kunnen bedrukt en gewrapt worden met de logo's, kleuren en profielen naar keuze. Dit maakt de laadpalen perfect voor thuis gebruik.

Onze laadpalen (vloermodel)

Onze laadpalen zijn perfect voor thuisgebruik. Als je een laadpaal voor thuis wilt aanschaffen is het essentieel om te letten op de fasen aansluiting. Bij thuisgebruik kan je stroomnet namelijk aangesloten zijn op een 1-fase of een 3-fase netwerk. De laadpalen in ons assortiment zijn te verkrijgen inclusief laadbeheer en kunnen bedrukt en gewrapt worden naar keuze. Dit maakt ze ideaal voor thuisinstallaties.

Laadpaal
Solaredge ev chargerkabel en houders

Onze accessoires

Bij laadpalen voor thuis gebruik kunnen wij diverse accessoires leveren. Wij leveren bijvoorbeeld diverse laadkabels voor het opladen van elektrische auto’s. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en met diverse soorten stekkers. Combineer laadpalen en wallboxen met onze accessoires om ervoor te zorgen dat de installatie van een laadpaal bij jouw huis compleet is.

Producten