• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
0077B8CF-C6F9-6D32-28CB-C816630A0365

Draka – PRYSUN 4mm2 zwart (100m)

Draka PRYSUN 4mm2 zwart (100m) solar kabel

PRYSUN is een solar kabel type H1Z2Z2-K voor PV-installaties, in het bijzonder voor het verbinden van zonnepanelen met converters. Deze PV-kabel is geschikt voor zowel indoor en outdoor als ondergrondse installatie en wordt toegepast in gebouwinstallaties, woningbouw en installaties voor duurzame en hernieuwbare energie. De solarkabel garandeert een goede kwaliteit en lange levensduur. Doordat deze ongearmeerde installatiekabel compatibel is met standaard stekerverbindingen kan de installateur snel monteren.

Deze zonnepaneelkabel voldoet aan brandklasse Dca-s2 volgens NEN-EN

50575 voor toepassing in bouwwerken met een laag brandrisico volgens

NEN 8012.

Brandeigenschappen:

Datasheet

 

Solarkabels en aardingskabels

Een solar kabel verbindt zonnepanelen met een groepenkast of andere elektrische installaties zoals een omvormer. De kabels zijn UV-bestendig, waterafstotend en meestal hittebestendig omdat ze vaak buiten worden gebruikt. Naast solarkabels heeft Solar4All ook aardingskabels in haar assortiment. Deze verkopen wij in een dikte van 4mm2 en van 6mm2 in verschillende lengtes, van 100m tot 500m. Ook vind je de connectoren voor de aardingskabels in ons assortiment. Een aardingskabel wordt ook aangesloten op een omvormer. We verkopen kabels van ENCO, Eldra en Draka. Dit zijn solar kabels en aardingskabels van de hoogste kwaliteit!

 

Draka solar kabels kopen

In het assortiment van Solar4All vind je diverse solarkabels van verschillende lengtes. Wanneer een kabel te lang is, kan hier een stuk van afgeknipt worden. De aardingskabels vallen onder de categorie van DC materialen. Onze DC-materialen zijn streng geselecteerd en van A-kwaliteit merken, zoals: Conduct, Eldra, ENCO en Schneider Electric. De webshop van Solar4All is een one stop shop voor zonnepaneel installateurs. Wij verzorgen een assortiment dat nodig is voor een volledige installatie. Benieuwd wat wij te bieden hebben? Maak dan online een account aan of neem contact op via ons contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereik op 088-2800100 tijdens kantooruren.

Draka solarkabel PRYSUN 4mm2 zwart (100m)