• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
5A3FFE10-065A-5E3C-C0D2-E6CB2B82B3B8

Draka – Aardingskabel 6mm2 (500m)

Draka Aardingskabel 6mm2 (500m)

VDS VK 90 0C is een hittebestendig, soepel vinyldraad met een vertind koperen geleider. De draad wordt toegepast voor de aarding van PV-installaties en schakel- en verdeelkasten. Dit montagesnoer is geschikt voor gebouwinstallaties, woningbouw, OEM en installaties voor duurzameen hernieuwbare energie.

Door PV-installaties met deze draad te aarden, voldoen ze aan NPR 5310. De draad is goed stripbaar en dus makkelijk te verwerken. Ook is de draad zeer soepel en UV- en ozonbestendig.

VDS VK 90 0C voldoet aan brandklasse Eca volgens NEN-EN 50575 voor toepassing in bouwwerken met een laag brandrisico volgens NEN 8012.

Brandeigenschappen

Datasheet

 

Solarkabels en aardingskabels

Een solar kabel verbindt zonnepanelen met een groepenkast of andere elektrische installaties zoals een omvormer. De kabels zijn UV-bestendig, waterafstotend en meestal hittebestendig omdat ze vaak buiten worden gebruikt. Naast solarkabels heeft Solar4All ook aardingskabels in haar assortiment. Deze verkopen wij in een dikte van 4mm2 en van 6mm2 in verschillende lengtes, van 100m tot 500m. Ook vind je de connectoren voor de aardingskabels in ons assortiment. Een aardingskabel wordt ook aangesloten op een omvormer. We verkopen kabels van ENCO, Eldra en Draka. Dit zijn solar kabels en aardingskabels van de hoogste kwaliteit!

 

Draka aardingskabels kopen

In het assortiment van Solar4All vind je diverse aardingskabels van verschillende lengtes. Wanneer een kabel te lang is, kan hier een stuk van afgeknipt worden. De aardingskabels vallen onder de categorie van DC materialen. Onze DC-materialen zijn streng geselecteerd en van A-kwaliteit merken, zoals: Conduct, Eldra, ENCO en Schneider Electric. De webshop van Solar4All is een one stop shop voor zonnepaneel installateurs. Wij verzorgen een assortiment dat nodig is voor een volledige installatie. Benieuwd wat wij te bieden hebben? Maak dan online een account aan of neem contact op via ons contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereik op 088-2800100 tijdens kantooruren.

 

Retourneren Draka Haspels:

Verduurzaming staat hoog in het vaandel bij Draka en Solar4All. Zo gebruiken ze bij Draka geen wegwerp haspels, maar wordt er gebruik gemaakt van duurzame en herbruikbare haspels. Gebruikte haspels kun je gratis retourneren, iets wat wij zeker aanraden, door dit formulier in te vullen. Draag dus een steentje bij aan verduurzaming. Hierdoor maak jij samen met Draka haspels circulair en wordt jouw bedrijfsvoering nog duurzamer.

Stappenplan retourneren (binnen 2 minuten geregeld)

Stap 1: Spaar de haspels transportklaar op.

Stap 2: Vul het formulier compleet in.

Stap 3: Zet haspels klaar voor transport.

Stap 4: Kosteloos ophalen door Draka.

Draka Aardingskabel 6mm2 (500m)