Het FlatFix Fusion Systeem - ideaal voor platte daken

Door:
Het FlatFix Fusion Systeem - ideaal voor platte daken
Lees onze blog voor meer informatie over het FlatFix Fusion systeem. Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Flatfix Fusion: een veelzijdig en flexibel montagesysteem voor zonnepanelen op middelgrote en kleinere platte daken. Wat is het FlatfFx Fusion systeem en wat zijn de voordelen? Wij delen het met je in deze blog.

Het FlatFix Fusion Systeem


FlatFix Fusion is een Nederlands product dat al jaren bestaat. Het Esdec merk is opgericht door installateurs, dus het belang van de installateur staat altijd voorop. Daarom zijn eenvoud en flexibiliteit erg belangrijk bij het ontwerp van de producten. Een voorbeeld hiervan zijn de slimme klik-verbindingen waarmee het systeem snel in elkaar gezet kan worden.

Het FlatFix Fusion montagesysteem is een ideaal voor zonnepanelen op middelgrote en kleinere platte daken. Door het modulaire karakter is het mogelijk om flexibele rijlengtes te installeren, en kan er voor ieder dak een specifieke opstelling gerealiseerd worden. Door dit maatwerk kan er makkelijk om obstakels heen gebouwd worden, zoals schoorstenen. FlatFix Fusion kan zowel duaal als enkel opgesteld worden.

Voordelen FlatFix Fusion:

Het FlatFix Fusion systeem biedt diverse voordelen voor installateurs. Wij zetten ze hier voor je op een rijtje:

Bron: https://www.esdec.com/wp-content/uploads/2020/06/Brochure_FlatFixFusion_NL_023.pdf

Het systeem biedt niet alleen voordelen voor de installateur maar ook voor de eindgebruiker. Want ook voor de eindgebruiker is het een groot pluspunt dat er een dak opstelling op maat geleverd kan worden. Daarnaast is het een veilig en betrouwbaar product dat van kwalitatief hoogwaardige materialen is gemaakt. Het FlatFix Fusion systeem is uitgebreid getest, op brandveiligheid, windkracht en corrosie. Het voldoet aan de strengste internationale normen en wordt geleverd met een garantie van 20 jaar. 

 

FlatFix Fusion voor jouw project

Ben jij benieuwd of het FlatFix Fusion systeem geschikt is voor jouw project? Neem vrijblijvend contact op met Solar4All. Wij adviseren je graag zodat jij meer tijd kunt besteden aan installeren, en minder tijd aan het uitzoeken van zonnepaneel installaties. Benieuwd naar andere montage systemen? Bekijk onze webshop.

 

» Bekijk ook: Clickfit Basic of Clickfit Evo.

 

 

 

 

 

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter