• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
E2977622-E300-DEF9-92F1-CC1383562D86

Solarstell – voet basiselement Connect

Solarstell – Voet Basiselement Connect

Het kunststof voetje met afgeronde randen zorgt ervoor dat het basiselement een paar centimeter hoger komt te liggen. Daarnaast maakt de speling in het voetje dat het montagesysteem wat gemakkelijker uitzetten en krimpen. Ook is het gebruikte kunststof vrij van weekmakers, waardoor het ook prima op een PVC dakbedekking toegepast kan worden. Die eigenschappen samen zorgen ervoor dat je dakbedekking minder snel beschadigt. Het voetje is voorzien van ribben, waardoor ze meer grip hebben en je zonnepanelen beter blijven liggen.

De Solarstell Connect voet basiselement zit standaard meegeleverd met de Solarstell basiselementen.

Bevestigingsmateriaal voor zonnepanelen

Bevestigingsmateriaal is essentieel voor een succesvolle zonnepaneel installatie. Denk hierbij aan achter- en zijplaten, ballasten, montagerails, klemmen, profielen, schroeven en nog veel meer. Het juiste bevestigingsmateriaal van de beste A-kwaliteit merken is een vereiste voor een succesvolle PV-installatie. Hierdoor verminder je het risico op schade en zorg je voor een lange levensduur van je materieel. In onze webshop verkopen wij een uitgebreid assortiment bevestigingsmateriaal. Hierbij kun je denken aan producten als dakhaken, koppelstukken, eindkappen, PV ankers, daksteunen en stabilisatoren.

 

Solarstell bevestigingsmateriaal online kopen

Als jij op zoek bent naar bevestigingsmateriaal, dan ben je bij Solar4All aan het juiste adres. Wij zijn een one stop solar shop voor zonnepaneel installateurs. Dit betekent dat wij een zo compleet mogelijk assortiment proberen te bieden voor een zonnepaneel installatie. Hierdoor ontzorgen wij installateurs in hun behoeften. In ons assortiment vind je dus ook een uitgebreid aanbod aan bevestigingsmateriaal, in diverse categorieën. Wij bieden een compleet aanbod: van zonnepanelen tot DC materialen. Heb je nog vragen over welk bevestigingsmateriaal het beste bij je installatie past? Geen probleem. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via op ons contactformulier of bereik ons telefonisch op 088-2800100. Om online bij ons te kunnen bestellen moet je een account aanmaken.

Solarstell basiselement voet connect