• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
1ACA3450-D005-C75C-08DD-DB3B7C9B356E

Solar Construct – Tussenklem universeel blank compleet

Solar Construct -Tussenklem universeel blank compleet klem voor zonnepanelen

Voor een simpele en snelle bevestiging van zonnepanelen op schuin en platdak is het montagesysteem van Solar Construct Nederland de beste keus. Dit montagesysteem is speciaal ontwikkeld voor de solar installateur. Het montagesysteem bestaat uit een beperkt aantal componenten en bevat alle eigenschappen die simpel en snel installeren mogelijk maakt. De fabrieksgarantie van Solar Construct bedraagt 20 jaar. Datasheet O-W, Datasheet Zuid

 

Waarvoor worden klemmen als bevestigingsmateriaal gebruikt?

Bevestigingsmateriaal wordt gebruikt om zonnepanelen te bevestigen aan een dak. Wanneer zonnepanelen bevestigd moeten worden aan een schuin dak, wordt er vaak gebruik gemaakt van montagerails. Een montagerails is voorzien van twee sleuven. In één van deze twee sleuven kun je klemmen bevestigen, die ervoor zorgen dat zonnepanelen aan de rails bevestigd kunnen worden.

Naast klemmen wordt er vaak ook gebruik gemaakt van dakhaken, schroeven, achterplaten, zijplaten en nog veel meer. Kwalitatief bevestigingsmateriaal is essentieel voor een succesvolle installatie. Wij bieden bevestigingsmateriaal van verschillende A-kwaliteit merken. Je kunt hierbij onder andere denken aan Esdec, Solar Construct en Solarstell.

 

Solar Construct klemmen online kopen

In het assortiment van Solar4All vind je een breed aanbod van klemmen en ander bevestigingsmateriaal. Wij zijn een one stop solar shop voor zonnepaneel installateurs. Na goedkeuring van je account kun je bestellingen direct in de webshop plaatsen. Hierdoor kun je gemakkelijk producten bestellen bij volgende installaties. Heb je vragen over ons assortiment of hulp nodig bij het kiezen van klemmen voor jouw project? Neem dan contact op via ons contactformulier of bereik ons telefonisch op 088-2800100.

Solar-Construct-RoBoost-Tussenklem-Universeel-Compleet-Blank-Solar4All-4219345203