• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
E0E841FC-9E32-1E15-0AA5-CD9B868194BC

Esdec FlatFix Fusion – Winddeflector Rechts Portrait Zwart

Esdec FlatFix Fusion – Winddeflector Rechts Portrait Zwart

De verschillende componenten van FlatFix Fusion bieden je de optie om flexibele rijlengtes te installeren. Je monteert eenvoudig om obstakels, zoals schoorstenen of ramen, heen. Zo haal je het meeste rendement uit ieder dak. FlatFix Fusion is ideaal voor residentiële en kleinere commerciële projecten. Het is nu mogelijk om panelen tot 1140mm breed en 1780mm lang te monteren met FlatFix Fusion portrait.

 

Achterplaten en zijplaten om zonnepanelen te bevestigen

Achterplaten zijn essentieel voor veel zonnepaneel installaties. Het is belangrijk om een achterplaat te plaatsen die groot genoeg is voor het paneel. Indien de achterplaat niet het juiste formaat heeft, kun je beter een andere kiezen. Een goed systeem binnen ons assortiment zijn de achterplaten van Solarstell. Deze klikken eenvoudig in elkaar en hoeven slechts op één punt vereffend te worden. Er worden door het merk Solarstell ook zijplaten verkocht. Deze zijn optioneel maar kunnen bijdragen aan een complete installatie en meer stevigheid. Deze zijplaten worden geplaatst in de daarvoor bestemde lipjes. In ons assortiment vind je ook hoge kwaliteit achterplaten en zijplaten van Solar Construct. Bij het merk Esdec worden deze platen ook wel winddeflectors genoemd, deze vind je dan ook als zodanig in onze wesbhop. Achter- en zijplaten worden met name gebruikt bij het monteren van zonnepanelen op een plat dak in zuidelijke richting. In het assortiment van Solar4Al vind je nog veel meer soorten bevestigingsmateriaal. Denk hierbij aan montagerails, dakhaken, of schroeven.

 

Esdec zijplaten online kopen

Ben jij op zoek naar achterplaten of zijplaten voor een volledige zonnepaneel installatie? Bij Solar4All hebben wij een compleet assortiment voor elke installatie. Hierdoor ontzorgen wij installateurs in hun productbehoefte. Wij zijn namelijk een one stop solar shop voor installateurs. In ons assortiment vind je dan ook een breed aanbod aan producten: van zonnepanelen tot bevestigingsmateriaal. Als je nog vragen hebt over welke producten het meest geschikt zijn voor jouw installatie zijn wij bereikbaar op ons contactformulier of bereik ons telefonisch op 088-2800100. Maak een account aan om in onze webshop te kunnen bestellen.

Esdec FlatFix Fusion - Winddeflector Rechts Portrait Zwart