• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
4839B5D5-CD6A-716D-4E40-13D87E24A78C

Esdec ClickFit EVO – Montagerail koppelstuk

Esdec – ClickFit EVO – Montagerail koppelstuk

Het Clickfit Evo montagerail koppelstuk is uit hoogwaardig staal gemaakt, door de speciale ‘Magnelis’ coating is de montagerail ook corrosiebestendigheid. Het koppelstuk maakt het mogelijk meerdere rails met elkaar te combineren en schuift gemakkelijk in de zijkant van de montagerail. Met ClickFit EVO monteer je zonnepanelen op alle soorten schuine daken. Dankzij het universele ontwerp werkt dit systeem veel makkelijker en sneller dan andere montagesystemen. De fabrieksgarantie van Esdec bedraagt 20 jaar.

Wat zijn montagerails en waar worden ze voor gebruikt als bevestigingsmateriaal?

Als de zonnepanelen bevestigd moeten worden op een schuin dak, dan zijn montagerails de ideale oplossing voor een veilige installatie. Er zijn verschillende vormen, maten en kleuren montagerails, die allen op een andere manier moeten worden aangebracht. Deze montagerails zijn geschikt voor onder andere pannendaken, golfplaatdaken, staaldaken, leien daken, bitumen daken en felsdaken. Verder zijn er ook verschillende materialen beschikbaar om de zonnepanelen te verankeren. Zo weet je altijd zeker dat de rails geoptimaliseerd zijn voor de meest moderne daksoorten. Op het meeste van onze bevestigingsmaterialen zit 20 jaar fabrieksgarantie.

Esdec montagerails voor zonnepanelen online kopen

In ons assortiment vind je diverse montagerails als bevestigingsmateriaal voor zonnepanelen van merken met de hoogste kwaliteit. Zo hebben wij een uitgebreid assortiment montagerails van Esdec, Solarstell en Solar Construct. Heb je vragen over ons assortiment of hulp nodig bij het kiezen van de juiste montagerail voor jouw project? Neem dan contact op via ons contactformulier of bereik ons telefonisch op 088-2800100.

solar4all-esdec-clickfit-evo-montagerail-koppekstuk-1008061-1 solar4all-esdec-clickfit-evo-montagerail-koppelstuk-1008061-2