• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
FE230890-2420-C53E-6104-FDEC2781A99C

EMAT PV-verdeler type A1 met Enphase relais 1-fase

EMAT PV-verdeler type A1 met Enphase relais 1-fase

Een Enphase relais is een mechanisch relais waarmee het PV systeem losgekoppeld kan worden van het net wanneer de netspanning niet aan bepaalde voorwaarden voldoet. Het Enphase relais wordt direct achter de automaat van het PV systeem geplaatst. De fase koppelaar is ingebouwd in het 3-fase Enphase relais.

Een PV-verdeler zorgt ervoor dat je zonnepanelen op een veilige manier kan aansluiten.

Het verdeeld een bestaande (z.g. wasmachine-)groep op in twee aparte groepen.

De ene groep wordt voorzien van een contactdoos waar de bestaande verbruiker (bv. wasmachine) weer op aangesloten kan worden, de andere groep is voor de zonnestroom installatie.

Deze 1-fase PV-verdeler is, naast de benodigde aardlekautomaten, uitgerust is met een Enphase Q-relais en de vereiste ferrietringen.

Op de PV-automaat zijn aftakblokjes geplaatst, zodat je hier eenvoudig de voeding voor de Enphase IQ Gateway (vh Envoy) kan aansluiten.

Hierdoor is deze PV-verdeler zonder aanpassingen direct geschikt voor gebruik en hoef je deze niet meer zelf te bouwen.

Deze PV-verdeler is uitgerust met:

Een Enphase Q-relais is een mechanisch relais waarmee het PV systeem losgekoppeld kan worden van het net.

Dit Q-relais wordt direct achter de PV-beveiliging geplaatst. Datasheet

 

EMAT AC materialen kopen

In het assortiment van Solar4All vind je diverse AC materialen van verschillende merken. Onze AC materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en van A-kwaliteit merken, zoals: EMAT, Eaton, Chint en vele andere merken. De webshop van Solar4All is een one stop shop voor installateurs. Het doel van ons assortiment is om zo goed mogelijk aan te sluiten bij een volledige installatie. Benieuwd wat wij te bieden hebben of wil je online een bestelling bij ons plaatsen? Maak dan een account aan of neem contact op via ons contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 088-2800100 tijdens kantooruren.

EMAT PV-verdeler type A1 met Enphase relais 1-fase EMAT PV-verdeler type A1 met Enphase relais 1-fase EMAT PV-verdeler type A1 met Enphase relais 1-fase EMAT PV-verdeler type A1 met Enphase relais 1-fase